8/22/2014

zdraviji uz rtanjski čaj

Planina Rtanj koja se nalazi u blizini Boljevca, Knjaževca i Sokobanje, pored toga što je bila jako popularna 2012.godine zbog takozvanog smaka sveta, poznata je i po tome što ima jedan od najzdravijih čajeva na ovim prostorima a to je rtanjski čaj. Krajem 2012.godine za planinu Rtanj su se vezivale mnoge teorije kako je to jedno od sedam najsigurnijih mesta na celoj planeti i da će oni koji se tu budu sakrili jedini preživeti posle čuvenog smaka sveta i kraja čovečanstva u takvom obliku.

rtanjski čaj

Misterije i neistinite priče ili ne, ipak planina Rtanj zavredjuje toliku pažnju. Ono što nas mnogo više zanima i što je dokazano u praksi, je da sa ove planine dolazi jedan jako zdrav i kvalitetan čaj koji nam može pomoći za jako puno stvari da popravimo naše opšte zdravlje i rešimo neke zdravstvene probleme ukoliko nas muče..

Na šta sve rtanjski čaj može delovati?


  • Travari iz ovih predala smatraju i tvrde da je ovaj čaj jedan od najboljih afrodizijaka, pogotovo za muškarce. Veliki broj korisnika je primetio promene na bolje od kada je počeo da konzumira ovaj čaj.
  • Odličan je dodatak terapiji protiv dijabetesa. Iako još uvek ne dokazano, neki od korisnika su primetili da im je pomogao i za ovu vrstu bolesti.
  • Rešava probleme sa lošim varenjem. Ukoliko vam se često dešavaju nadimanja i vaš želudac jako teško vari unetu hranu, mogli bi da razmislite da počnete da konzumirate rtanjski čaj jer pokazao kao jedan od najdelotvornijih za ovu vrstu problema.
  • Ojačava vaš imunitet. Pored ova tri benefita koje smo naveli iznad, ovaj čaj odlično utiče i na jačanje našeg organizma i imunog sistema. Učiniće da budete otporniji na razne bolesti i viruse koji vrebaju u današnje vreme sve više.
  • Bori se sa upalama mokraćnih kanala. Kamen ili pesak u bubregu i upaljeni mokraćni kanali mogu izazvati užasno jake bolove i probleme. Isprobajte ovaj čaj i za tu vrstu problema, ali pošto je ovo delikatna situacija, trebalo bi prvo da se pre toga posavetujete sa svojim lekarom.
  • Pozitivno deluje na celokupno zdravlje organizma. Iako je dobar za specifične probleme koje smo naveli iznad, čak iako nemate nikakvih zdravstvenih problema, možete ga piti preventivno, jer će pozitivno delovati na zdravlje celokupnog vašeg organizma.

Ovo je 6 najpoznatijih dobrih strana rtanjskog čaja, a on ima još na desetine. Zavisno od toga šta želite poboljšati ili šta želite lečiti možete početi sa njegovim konzumiranjem.

Nema komentara :

Objavi komentar